Bir suç örgütü daha Mahzen’de!
  1. Anasayfa
  2. Genel

Bir suç örgütü daha Mahzen’de!

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Çankırı merkezli 9 ilde düzenlenen “MAHZEN-49” operasyonlarında; elebaşılığını Durmuş Görmez’in yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanlığı’nın uzun bir süredir organize suç örgütlerine yönelik sürdürdüğü ‘Mahzen’ operasyonlarının 49’uncusu bu kez Çankırı merkezli 9 ilde düzenlendi.

Elebaşılığını Durmuş Görmez’in yaptığı organize suç örgütü, içerisinde elebaşının da bulunduğu 30 şüphelisiyle birlikte yakalandı. Operasyonlarda ayrıca 15 adet ruhsatsız tabanca, 19 adet ruhsatsız tüfek, çok sayıda senet ve para ile muhtelif miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye’yi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlı olduklarını belirterek, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz” mesajını verdi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir