1. Anasayfa
  2. Yaşam

Başkan Büyükkılıç, İncesu yöresel ürünlerini hem tattı hem de tanıttı

Başkan Büyükkılıç, İncesu yöresel ürünlerini hem tattı hem de tanıttı
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi girişinde meclis üyelerine İncesu Belediyesi tarafından, ilçenin süzme yoğurdu, tulum peyniri, üzümü ve yufkasının tanıtım standını ziyaret etti.

KAYSERİ (İGFA) – Başkan Büyükkılıç, 16 ilçe belediyesi ile Türkiye’de eşine az rastlanır bir uyum ve dayanışma içerisinde yaklaşık bir buçuk milyon nüfuslu Kayseri’ye insan odaklı hizmetler ile örnek bir yerel yönetim anlayışı ortaya koymaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 2024 Yılı Eylül Ayı Meclis Toplantısı öncesi belediye girişinde İncesu Belediyesi tarafından ilçenin süzme yoğurdu, tulum peyniri, üzümü ve yufkasının tanıtım standı kuruldu.

Meclis üyelerine yönelik yöresel ürünlerin tanıtıldığı standı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hem ürünleri tattı hem de tanıtımını yaptı.

Başkan Büyükkılıç, emeği geçen İncesu Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Başkanımız Mustafa İlmek’e emeklerinden dolayı teşekkür eder, lezzetli ve özgün yöresel ürünlerimiz için hemşehrilerimizi İncesu’ya bekleriz” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir