1. Anasayfa
  2. Genel

İrfan Tongo için anlamlı mesaj

İrfan Tongo için anlamlı mesaj
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, bir süreden süreden beri tedavi tedavi  görmekte olan  Hürriyet, Milliyet, Önder Gazetesi Muhabiri ve Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şube Üyesi  İrfan Tongo’nun vefatı nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

EDİRNE (İGFA) – TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Tongo’nun vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, “Keşan’ın ve Trakya’nın önemli gazetecilerinden değerli meslek büyüğümüz Keşan Önder Gazetesi’nde çalıştığı süreçte bir çok genç meslektaşımızın örnek aldığı isimlerden biri oldu.

Keşan  Basın Vefa  Ödülleri törenimize rahatsızlığı nedeniyle katılamayan ve plaketini alamayan,  ‘Gazeteciysen Boyun Eğmeyeceksin’ şiarı ile gazeteciliği yapan İrfan Tongo’yu sonsuza değin unutmayacağız. Keşan TYBB Edirne Şubesi Yönetim Kurulu adına, kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.” Dedi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir