1. Anasayfa
  2. Yaşam

Antalya’da ‘Doğa’ dostu projeye eğitim katkısı

Antalya’da ‘Doğa’ dostu projeye eğitim katkısı
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Antalya’da Doğa Okulları Antalya Bilim Kampüsü öğrencileri, eğitim yılı boyunca plastik atıkları çöpe atmayıp biriktirdi. 220 kilogram atık toplayan öğrenciler, topladıkları atıkları Muratpaşa Belediyesi’ne teslim etti.

ANTALYA (İGFA) – Antalya’da Doğa Okulları Bilim Kampüsü öğrencileri, nüfus artışı ve hızla yükselen tüketimin neden olduğu çevre sorunlarına dikkat çekmek ve nitelikli atıklarının geri dönüşümünün önemini vurgulamak için bu eğitim yılında da önemli bir projeye imza attı.

Öğrenciler, yıl boyunca evlerinde, okullarında ortaya çıkan plastik atıkları çöpe atmadılar ve 220 kilogram plastik atık biriktirdiler.

Öğrenciler, topladıkları atıkları Muratpaşa Belediyesi’nin geri dönüşüm projesi Çevreci Komşu Kart kapsamında belediye teslim ederken projeye katılan öğrenci ve öğretmenlere de sertifikaları törenle verildi. Törende Doğa Okulları Müdürü Nadire Öksüz, proje yürütücüsü Coğrafya Öğretmeni Gülten Tağ, öğrencilerini gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla kutlarken Muratpaşa Belediyesi’ne de destekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir