1. Anasayfa
  2. Yaşam

Antalya Muratpaşa’da özel çocuklardan özel besleme

Antalya Muratpaşa’da özel çocuklardan özel besleme
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Antalya’da engelli bireyler ve ailelerine yönelik sosyal destek ve eğitim programları yürüten Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde özel gereksinimli öğrencilerini sokak hayvanlarıyla buluşturdu.

ANTALYA (İGFA) – Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’nde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki buluşmada, Engelsiz Kafe’nin özel gereksinimli öğrencileri veteriner hekimlerin kontrolünde sokak hayvanlarıyla temas kurdu.

Sokak hayvanlarını seven, onları rehabilitasyon merkezinin bahçesinde gezdiren öğrencilerkedi ve köpekleri elleriyle besledi.

Etkinlikte Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarı, “Rehabilitasyon merkezimizde çocuklarımızla bir arada olmaktan son derece mutluyuz” derken down sendromlu çocuğuyla etkinliğe katılan Feray Sarı, “Çocuğum hayvanlardan büyük oranda korkuyordu. Buraya hayvanlarla temas sağlasın diye geldik. Çocuğumun çok hoşuna gitti” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir