1. Anasayfa
  2. Eğitim

ÖBA’dan 606 bin öğretmen faydalandı

ÖBA’dan 606 bin öğretmen faydalandı
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirmek için Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan çevrim içi eğitimler, Öğretmen Bilişim Ağı’nda bugüne dek 605 bin 545 öğretmene ulaştı.

ANKARA (İGFA) – Öğretmenlerin dijital becerilerini geliştirmek üzere hayata geçirilen Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA), Millî Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okul ve kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin erişimine sunuluyor.

Millî Eğitim Bakanlığınca, Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden öğretmen ve idarecilere yönelik açılan 46 adet kurs ile bugüne kadar 605 bin 545 eğitimciye ulaşıldı. 

Öğretmenler, ÖBA’daki eğitimlerini tamamladıklarında e-sertifikalarını MEBBİS “Hizmet İçi Eğitim Modülü”nden alabiliyor.

Öğretmenler ve yöneticiler, dijital becerilerini geliştirmeye yönelik tüm eğitimleri Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü web sayfasından takip edip eğitimlere katılım sağlayabiliyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir