1. Anasayfa
  2. Genel

Meclis Başkanı Kurtulmuş’tan 23 Nisan stantlarına ziyaret

Meclis Başkanı Kurtulmuş’tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Meclis yerleşkesindeki “Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi ve Bilim Şenliği” etkinliğinin düzenlendiği alanları gezdi.

ANKARA (İGFA) –TBMM Başkanı Kurtulmuş, çocukların büyük ilgi gösterdiği etkinlik alanındaki Milli Eğitim Bakanlığı, Ankara Üniversitesi Çocuk Bilim Merkezi, TÜBİTAK ve Türkiye Uzay Ajansı (TUA) tarafından farklı temalarda açılan stantları inceledi.

Yaşamın şifresi DNA, sağlık bilimleri, böcek şenlik okulu, çocuk sağlığı bilgilendirme stantlarının yanı sıra iklim, geri dönüşüm, çevre bilinci, afet yönetimi, yapay zeka gibi konularda düzenlenen oyunlar ve etkinlik alanlarını da ziyaret eden Kurtulmuş, çocuklarla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

Kurtulmuş, etkinliğe katkı sunan kurumlara teşekkür ederek, öğretmenlere de çalışmalarında başarılar diledi.

Bilim Şenliği etkinlikleri bugünde meclis bahçesinde devam edecek.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir