1. Anasayfa
  2. Genel

Kastamonu’da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı!

Kastamonu’da otobüs kazası: 6 ölü, 33 yaralı!
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi yaralandı.

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, tüm sürücülere de seslenerek, “Aşırı hız ve bir anlık dikkatsizlik büyük acılara neden olabiliyor. Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım” çağrısında bulundu.

Bu arada edinilen bilgiye göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen otobüs Alatarla köyü mevkiinde kontrolden çıkarak tarlaya devrilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 6 kişinin öldüğü, 3’ü ağır 33  kişinin de yaralandığı kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir