1. Anasayfa
  2. Genel

Manisa Salihli’de kunduz çıktı!

Manisa Salihli’de kunduz çıktı!
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesinde doğal kaynak suyu hattının bulunduğu noktada bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Hattan 1 metrelik ağaç kökü olarak bilinen kunduz çıktı.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesinde bulunan doğal kaynak suyu hattının bulunduğu noktada bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirildi.

İçme Suyu Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmada hattan 1 metrelik ağaç kökü olarak bilinen kunduz çıkarıldı.

Ekipler tarafından detaylı kaynak temizliği ve isale hattı tamiri yapılarak hattaki tıkanıklıklar giderildi. İyileştirme ve temizlik çalışması neticesinde mahallede bulunan içme suyu deposuna sağlıklı su akışı sağlanmış oldu.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir