Manisa’da kaçak moloz alanlarına temizlik
  1. Anasayfa
  2. Yaşam

Manisa’da kaçak moloz alanlarına temizlik

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre ilçesinde kaçak moloz dökülen alanları tespit ederek, üç günlük çalışma sonucu bölgeleri temizledi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, Yunusemre Belediyesi işbirliğiyle ilçede kaçak moloz dökülen alanların tespitini yaparak, bu bölgelerde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Bu kapsamda eski Muradiye yolu üzeri, Karaçay köprüsü, Evrenos Mahallesi ve Mareşal Fevzi Çakmak Mahallelerini kapsayan kaçak dökümlerin yapıldığı bölgeler üç gün süren temizlik çalışması sonucu sağlıklı hale getirildi.

MOLOZ DÖKMEK YASAKTIR LEVHALARI MONTE EDİLDİ

Yapılan temizlik çalışmasının ardından İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı, kaçak moloz dökümünün önüne geçmek, bu alanda vatandaşların dikkatini çekmek ve konunun çevre için hassasiyetine vurgu yapmak amacıyla ilçede Yukarıkayapınar yolu, Evrenos Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, Horozköy Mahallesi Şehit Küme Evleri ve Karaçay bölgesine ‘Moloz Dökmek Yasaktır’ levhaları monte edildi. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Adem Gökçe, “Vatandaşlarımızın kaçak moloz konusuna olan hassasiyetlerini önemsiyor; dairemizce gerekli denetimler başta olmak üzere çalışmalarımızı sıkıca sürdürüyoruz” dedi.
 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir