1. Anasayfa
  2. Yaşam

İzmit’in Çınarları beslenme seminerinde

İzmit’in Çınarları beslenme seminerinde
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

İzmit Belediyesi bünyesinde 50 yaş üzeri vatandaşlara hizmet veren Asırlık Çınar Evi’nde Hipertansiyon Hastalığında Beslenme konulu seminer düzenlendi

KOCAELİ (İGFA) – İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren; 50 yaş üstü bireyler için gün içerisinde çeşitli aktivitelerin yapıldığı Asırlık Çınar Evi’nde düzenli olarak diyetisyen hizmeti veriliyor.

Bu kapsamda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Diyetisyen Hilal Çetin, İzmit’in çınarlarına Hipertansiyon Hastalığında Beslenme konulu seminer düzenledi.

Hem bireysel hem de toplu görüşmelerin yapıldığı Asırlık Çınar Evi’nde düzenlenen seminerde Diyetisyen Çetin, hipertansiyonu olan vatandaşların nasıl beslenmesi gerektiğini anlattı. Gün sonunda vatandaşların sorularının da cevaplandığı seminerden memnun kalan İzmit’in çınarları memnuniyetlerini dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir