1. Anasayfa
  2. Genel

Diyarbakır Valisi Hazro’da muhtarlar ile bir araya geldi

Diyarbakır Valisi Hazro’da muhtarlar ile bir araya geldi
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Hazro ilçe muhtarlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Diyarbakır Ajans İletişim Merkezi (DİYARBAKIR İGFA)
Hazro Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşma yapan Vali Su, yapımı tamamlanan ve devam eden projeleri anlattı, daha sonra muhtarların görüş ve önerileri dinledi.

Kent merkezi ve ilçelerde önemli projelerin hayata geçtiğini belirten Vali Su, vatandaşın talebine göre çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Vali Su, şöyle konuştu: “Hazro ilçemizde bu sene yaptıklarımızla beraber yol altyapısının tamamına yakınını yenilemiş olduk. Hazro millet bahçesini, kapalı spor salonunu yaptık. Yakında konferans salonu şeklinde düğün salonu yapacağız. Çocukların ve gençlerin eğitimi için bilgievi ve akademi lise yapacağız. Buralarda çocuklarımıza ücretsiz takviye dersler vereceğiz. Diğer alanlarda da çalışmalarımız devam ediyoruz. Hazro’nun tüm eksikliklerini giderme konusunda gayret ediyoruz.”

Vali Su’ya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Hazro Kaymakamı Salih Sak, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve kurum müdürleri eşlik etti.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir