Batman’ın Asri Mezarlığı’nda henüz nedeni belirlenemeyen bir silahlı saldırı olayı yaşandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesine göre, saldırıda vurulan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırının sebebine dair resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmezken, olayın geçmişte yaşanan bir husumetten kaynaklanmış olabileceği yönünde iddialar ortaya atıldı.
İddialara göre, mezarlığa çağrılan baba ve iki oğlu, pusu kuran kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ancak bu bilgiler henüz yetkililer tarafından doğrulanmadı.
Hayatını kaybeden 3 kişinin kimlikleri ve saldırının detayları, yapılacak resmi açıklamalarla netlik kazanacak. Polis ekipleri, olayı tüm yönleriyle aydınlatmak için kapsamlı bir soruşturma başlattı. Yetkililerden alınacak bilgilerle olayın ardındaki sır perdesinin aralanması bekleniyor.

