Ankara’nın Güdül ilçesinde Karacaören Mahallesi’nde park halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle durduğu yerde alev aldı. Yangın, kısa sürede tüm aracı sararak hurdaya dönmesine neden oldu.
Hızlı Müdahale Yangını Kontrol Altına Aldı
Olay yerine sevk edilen Güdül Belediyesi İtfaiye ekipleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Fen İşleri, ASKİ ve Orman İşletme müdürlüğü ekipleri, hızlı ve koordineli bir müdahale ile yangını kısa sürede kontrol altına almayı başardı. Ekiplerin zamanında ve etkili müdahalesi sayesinde yangının çevredeki ekili tarlalara sıçraması önlendi.
Belediye Başkanından Teşekkür
Yangının kontrol altına alınmasının ardından açıklama yapan Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay, yangının büyümeden ve tarım alanlarına zarar vermeden söndürülmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Doğanay, olay yerine gelerek özverili bir şekilde çalışan tüm itfaiye ve ilgili belediye birimleri ile Orman İşletme müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini sundu. Yangın sonucunda aracın tamamen küle döndüğü öğrenildi.
Yangının çıkış nedenine ilişkin incelemeler devam etmektedir.

