Ankara’nın Beypazarı ilçesinde görev süreleri tamamlanan Hâkim ve Savcılar için veda programı düzenlendi. Taşmektep’te gerçekleştirilen veda yemeğine ilçe protokolü de katılım gösterdi.
Hâkim ve Savcılara Plaket Takdim Edildi
Beypazarı Kaymakamı Ünal Çoşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Aytunç Özen, İlçe Emniyet Müdürü Umut Aytekin ve Belediye Başkan Yardımcısı Aytekin Tiftikci, ilçedeki görev süreleri sona eren Hâkim ve Savcılara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler ve onurluk (plaket) takdim etti.
Yeni Görev Yerleri Belli Oldu
Beypazarı Adliyesi’nde görev yapan bazı Hâkim ve Savcıların yeni görev yerleri de belli oldu. Buna göre:
- Cumhuriyet Savcısı Halil Burak Dokur, HSYK müfettişliğine atandı.
- Eşi ve meslektaşı Şule Özkan Dokur, Polatlı Savcılığı’na görevlendirildi.
- Hâkim Naz Sena Öktem Derekaya, Pervari Hâkimliği’ne atandı.
- Hâkim Ali Ender Öksüz, Tufanbeyli Hâkimliği’ne tayin edildi.
- Hâkim Aslı Bozkurt Çiftci, İzmir Hâkimliği’ne nakledildi.
- Hâkim Esra Çetin, Bakanlık tetkik hâkimliği görevine başladı.
Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı Özen ve Belediye Başkan Yardımcısı Tiftikci, görev süresince ilçeye sundukları katkılar için tüm Hâkim ve Savcılara teşekkürlerini iletti. Yeni görev yerlerinde başarılar dilenerek, ilçeye veda edildi.

