KARS – BHA
Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ın 2026 yılı için ayrılan KÖYDES (Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi) ödeneği hakkında müjdeli bir açıklama yaptı. Kılıç, Serhat şehri Kars’a yapılan yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirterek, bu önemli kaynağın şehre kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KÖYDES projesi kapsamında Kars için 2026 yılı ödeneğinin 184 milyon 960 bin TL olarak belirlendiğini duyuran Milletvekili Kılıç, bu kaynağın sağlanmasındaki desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hemşehrileri adına teşekkürlerini iletti.
Prof. Dr. Kılıç, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle; Kars’ımız için 2026 KÖYDES ödeneği 184,96 Milyon TL olarak belirlenmiştir. Cumhurbaşkanımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Kars’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”
Bu kaynağın, Kars’ın kırsal bölgelerindeki altyapı projelerinin desteklenmesi ve köylerin daha yaşanabilir hale getirilmesi açısından büyük önem taşıdığı belirtildi.

