Avrasya Tüneli’nde Su Sızıntısı: İstanbul Valiliği Deniz Suyu İddialarını Reddederek Açıklama Yaptı
  1. Anasayfa
  2. Yerel

Avrasya Tüneli’nde Su Sızıntısı: İstanbul Valiliği Deniz Suyu İddialarını Reddederek Açıklama Yaptı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

İstanbul Valiliği, Avrasya Tüneli’nde meydana gelen su sızıntısıyla ilgili ortaya atılan deniz suyu iddialarını kesin bir dille yalanladı. Valilikten yapılan resmi açıklamada, tünele akan suyun deniz suyuyla hiçbir ilgisinin bulunmadığı vurgulandı.

Kaza ve Sonrası Gelişmeler

Olay, sabah saatlerinde özel bir otomobilin Avrasya Tüneli içinde bulunan bir itfaiye yangın panosuna çarpmasıyla başladı. Bu çarpmanın etkisiyle, söndürme sistemine bağlı olan bir musluk patladı ve sistemdeki su tünel içine akmaya başladı. Sosyal medyada bu durum üzerine çeşitli spekülasyonlar ve yanlış bilgiler yayılırken, İstanbul Valiliği hızla konuya müdahale etti.

Valilikten Net Açıklama ve Tedbirler

Valilik açıklamasında, tünele sızan suyun kesinlikle deniz suyu olmadığı ve olayın tamamen bir kaza sonucu oluşan teknik bir arızadan kaynaklandığı belirtildi. Arızanın giderilmesi için ilgili ekiplerin derhal çalışmalara başladığı ve kısa sürede sorunun çözüldüğü ifade edildi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra tünelde ulaşım normale döndü.

Trafik Yeniden Açıldı

Kaza ve sonrasındaki teknik müdahale nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan Avrasya Tüneli, saat 09.00 itibarıyla yeniden araç trafiğine açıldı. Bu süreçte sürücüler, alternatif güzergahlara yönlendirilerek herhangi bir aksama yaşanmaması için bilgilendirildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir