Düzce’nin merkezinde yer alan Cedidiye Kent Meydanı Projesi’nin 2. Etabı inşaatında, B Blok zemin katında beton dökümü sırasında bir çökme olayı yaşandı. Yapılan ilk belirlemelere göre, kazada bir işçi hafif şekilde yaralandı.
Olayın Detayları ve Müdahale
Cedidiye Kent Meydanı 2. Etap inşaat çalışmaları kapsamında, beton dökümü sırasında meydana gelen çökme, olay yerine itfaiye ve 112 acil servis ekiplerinin hızla intikal etmesine neden oldu. Ekipler, olası bir paniği önlemek ve yaralı işçiye müdahale etmek için derhal çalışmalara başladı.
Belediye Basın Birimi’nden Açıklama
Olayın ardından Düzce Belediye basın birimi tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:
- Cedidiye Kent Estetiği Projesi 2. Etabı inşaatında, B Blok zemin kat döşeme betonu dökümü esnasında kalıp kayması yaşanmıştır.
- Bu durum sonucunda yaklaşık 8 metrelik bir bölümde kalıp çökmesi meydana gelmiştir.
- Yaşanan olayda bir çalışanımız hafif şekilde yaralanmış, gerekli tıbbi müdahale yapılmış ve tedbir amaçlı gözetim altına alınmıştır. Sağlık durumu iyi durumdadır.
Belediye yetkilileri, olayın nedenlerine ilişkin inceleme ve değerlendirme sürecinin kurum tarafından titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli tüm teknik ve idari tedbirlerin alındığı ve sürecin yakından takip edildiği vurgulandı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

