Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı İçin Geri Sayımda: Olağanüstü Kongre Sinyali ve Aykut Kocaman İddiası
  1. Anasayfa
  2. Spor

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı İçin Geri Sayımda: Olağanüstü Kongre Sinyali ve Aykut Kocaman İddiası

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Fenerbahçe camiasında heyecanlı bekleyiş sürerken, eski başkan Aziz Yıldırım’ın 6-7 Haziran’da düzenlenecek Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da yeniden aday olacağı yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Edinilen bilgilere göre Yıldırım’ın, başkanlık görevine seçilmesi halinde bu süreyi 1 yıl ile sınırlı tutarak kulüpte önemli bir yeniden yapılanma sürecini başlatmayı hedeflediği belirtiliyor.

Yıldırım yönetimindeki Fenerbahçe’nin, bu kısa sürede hem idari hem de sportif alanlarda köklü değişiklikler yapması ve başarıyı yeniden yakalaması planlanıyor.

Aykut Kocaman İddiası Gündemde

Adaylık süreciyle ilgili en dikkat çekici iddialardan biri ise teknik direktörlük koltuğuyla ilgili. Aziz Yıldırım’ın, teknik direktörlük görevi için Aykut Kocaman ile prensipte anlaştığı öne sürüldü. Bu plana göre Kocaman’ın, Yıldırım’ın kısa süreli başkanlık döneminde takımın başında yer alması bekleniyor.

Aziz Yıldırım’ın, adaylık kararını kesinleştirmeden önce Ankara’da çeşitli temaslarda bulunduğu ve bu görüşmelerin ardından nihai kararını vereceği aktarıldı. Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir