Antalya’da Tüyler Ürperten Keşif: Reklam Panosundan Çürümüş Ceset Çıktı
  1. Anasayfa
  2. Yerel

Antalya’da Tüyler Ürperten Keşif: Reklam Panosundan Çürümüş Ceset Çıktı

Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, bir parkta bulunan reklam panosunun içinde çürümüş bir erkek cesedinin bulunması, bölge halkını ve yetkilileri şok etti. Günlerdir yayılan ağır koku, ihbar üzerine harekete geçen belediye ekiplerini dehşet verici bir bulguya ulaştırdı.

Olay, park içindeki bir kafeterya çalışanlarının, giderek artan kötü kokudan duyduğu rahatsızlık üzerine belediyeye yaptıkları ihbarla ortaya çıktı. Başlangıçta kokunun kaynağının ölmüş bir hayvan olabileceği düşünülse de, belediye ekiplerinin detaylı incelemesi daha korkunç bir gerçeği gözler önüne serdi.

Reklam Panosunda Tanınmaz Halde Ceset Bulundu

Ekipler, kokunun yoğunlaştığı LED reklam panosunun kontrol bölümünü açtıklarında, çürümüş bir erkek cesediyle karşılaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ağır koku nedeniyle ekiplerin maske takarak çalıştığı bölgede, çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Yapılan ilk belirlemelere göre, hayatını kaybeden şahsın yaklaşık bir ay önce vefat ettiği tahmin ediliyor. Üzerinden kimlik çıkmaması nedeniyle kimlik tespiti için çalışmalar başlatıldı.

Cinayet mi Kaza mı? Soruşturma Başlatıldı

Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset, detaylı otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, şahsın kimliğini belirlemek ve olayın cinayet mi yoksa kaza sonucu mu gerçekleştiğini aydınlatmak amacıyla çok yönlü bir soruşturma başlattı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir