Trabzonspor’da Nijeryalı golcü oyuncu Paul Onuachu’dan kötü haber geldi. Bordo-mavili ekip, yıldız oyuncunun yaşadığı kas yaralanması nedeniyle Corendon Alanyaspor maçı kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.
Kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Beşir, yaptığı açıklamada, Onuachu’nun antrenman sırasında sol uyluk bölgesinde ağrı hissettiğini belirtti. Yapılan ilk tetkikler sonucunda sol uyluk ön üst kas grubunda yaralanma tespit edildiği ve bu nedenle oyuncunun Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği ifade edildi. Beşir, oyuncunun tedavisine sağlık ekibi tarafından derhal başlandığını da sözlerine ekledi.
Trabzonspor’un Alanyaspor Maçı Kamp Kadrosu Açıklandı
Bu önemli gelişmenin yanı sıra Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında oynanacak Corendon Alanyaspor maçı için kamp kadrosunu da paylaştı. Bordo-mavili kulübün açıkladığı kadroda şu isimler yer alıyor:
- Onana
- O. Çevikkan
- Ahmet Doğan
- Savic
- Chibuike
- Taha Emre
- Pina
- Mustafa
- Lovik
- Bouchouari
- Okay
- Salih
- Oulal
- Boran
- Tim
- Ozan
- O. Çakıroğlu
- Nwakaeme
- Zubkov
- Augusto
- Umut

