1. Anasayfa
  2. Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Üst Düzey Atama Kararları: Yeni Büyükelçiler ve Bakanlık Temsilcileri Belli Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Üst Düzey Atama Kararları: Yeni Büyükelçiler ve Bakanlık Temsilcileri Belli Oldu
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları, Dışişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda önemli değişikliklere yol açtı. Bu kararlar, Türkiye’nin uluslararası temsil gücünü ve kültürel alandaki yapılanmasını etkileyecek.

Uluslararası alanda Türkiye’yi temsil edecek yeni büyükelçiler belirlendi. Mustafa Kibaroğlu, Birleşmiş Milletler Viyana Ofisi Nezdinde Daimi Temsilci olarak görevlendirildi. Mustafa Türker Arı, Türkiye’nin Tiflis Büyükelçisi olarak atanırken, Fahrettin Altun Türkiye’nin Vatikan Büyükelçiliği görevini üstlenecek. Ayrıca, Dışişleri Bakanlığı Balkanlar ve Orta Avrupa Genel Müdür Yardımcısı Barış Ceyhun Erciyes, Türkiye’nin Tiran Büyükelçisi olarak yeni görevine başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde de önemli görev değişiklikleri yapıldı. Elif Uzun Sümercan Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alındı. Bununla birlikte, Fatih Mehmet Özveren Strateji Geliştirme Başkanlığı’na, Seda Şentürk ve Cemi Can Deliorman Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığı’na, Aslı Gündoğdu Aksungur ise Tanıtma Genel Müdür Yardımcılığı’na atandı.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir