Kayseri Kocasinan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteklerini Ramazan ayında da sürdürüyor. ‘Dost Eli Projesi’ kapsamında vatandaşlara alışveriş imkanı sunan belediye, bu ayda yardım faaliyetlerini en üst seviyeye taşıdı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sosyal belediyecilik alanında sundukları hizmetlerle Türkiye’ye örnek olduklarını belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, “Hizmetlerimizle hemşehrilerimiz ihtiyaç duyduğu ürünleri A’dan Z’ye temin edebiliyor. Yılın 12 ayı boyunca hemşehrilerimizin yanındayız,” dedi.
İhtiyaç sahibi ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere pek çok konuda destek olduklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının manevi iklimini ve bereketini paylaşma, dayanışma ve karşılıklı anlayışla yaşatmak adına önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı. “Dost Eli Projemizle hemşehrilerimiz ihtiyaç duyduğu ürünleri A’dan Z’ye temin edebiliyor. Amacımız, Kocasinan’da uzatmadığımız el, dokunmadığımız gönül bırakmamaktır,” diye konuştu.


