Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü ve 815 kişi kapasiteli olacak kütüphane çalışmaları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i tebrik etti. Başkan Er, belediye hizmet binası içerisinde inşa edilen ve bölgenin en büyüğü olması hedeflenen kütüphanenin detayları hakkında Yılmaz’a bilgi verdi.
Başkan Er, 7/24 açık olacak kütüphanenin öğrenciler ve gençler için tüm detayların düşünüldüğünü belirtti. Kütüphanenin elektrik, ısınma, aydınlatma, havalandırma ve soğutma sistemlerinin belediyeden bağımsız olacağını vurguladı. Projeyi inceleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Başkanım sizi tebrik ediyorum, hayırlı olsun” diyerek çalışmayı takdir ettiğini ifade etti.
Ziyaret kapsamında Başkan Er, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’a Malatya’da devam eden ve tamamlanan projeler hakkında da bir sunum gerçekleştirdi.


