1. Anasayfa
  2. Ekonomi

İl Tarım Müdürü İbrahim Acar’dan Marmarabirlik ziyareti

İl Tarım Müdürü İbrahim Acar’dan Marmarabirlik ziyareti
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar Marmarabirlik’e ziyarette bulundu. Acar, 2024/25 ürün alım kampanyası öncesi Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade etti.

BURSA (İGFA) – Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Hidamet Asa, “Son yılların en yüksek rekoltesini bekliyoruz. Ürün alım kampanyası öncesi Marmarabirlik Yönetim Kurulu olarak gerekli çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Zeytin üreticimiz mağdur edilmeyecektir. Bu konuda üreticilerimiz rahat olsun, panik yaşamasınlar. Ortaklarımızdan gerçeğe yakın beyan vermelerini istiyoruz. Tarım ürün fiyatlarının geri geldiği böyle zor bir yılda, ortaklarımızın bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Bu kurum asla zarar görmemeli” dedi.

Bursa İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, “Sayın Başkanımızla çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu sene zeytinde rekolte beklentisi çok yüksek. Her zaman olduğu gibi Marmarabirlik’in zeytin üreticisinin yanında olacağına inanıyoruz. Üreticinin emeğinin karşılığını aldığı, bereketli bir kampanya olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir