1. Anasayfa
  2. Genel

4 ildeki yangınlarda 87 bağımsız birim ağır hasar gördü

4 ildeki yangınlarda 87 bağımsız birim ağır hasar gördü
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

ANKARA (İGFA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Karabük, Bilecik, Sakarya ve Antalya’daki orman yangınlarının ardından başlatılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Bakan Kurum, yangınların kontrol altına alındığı bölgelerde ekiplerin sahada çalıştığını belirterek, şu ana kadar Karabük’te 56, Bilecik’te 16, Sakarya’da 12 ve Antalya’da 3 olmak üzere toplam 87 bağımsız birimin ağır hasarlı veya yıkık olduğunun tespit edildiğini duyurdu.

Tüm vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Bakan Kurum, “Gelişmeleri takip ediyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında hızla yaraları saracağız” ifadeleriyle, afetzedelerin yanında olduklarını ve gerekli adımların hızla atılacağını vurguladı.

Bu arada hasar tespit çalışmalarının devam ettiği, sürecin tamamlanmasıyla birlikte mağduriyetlerin giderilmesi için gereken desteğin sağlanacağı belirtildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir