Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Maziden Atiye" programı çerçevesinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Ahlat'a gelen öğrencilerle Cumhurbaşkanlığı Ahlat Külliyesi'nde bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in de bulunduğu kabulde Erdoğan, öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakan Yusuf Tekin, program kapsamında Ahlat'ta bulunan gençlerin medeniyet birikimiyle buluşmasının ve tarihten ilham alarak geleceğe ilerlemelerinin önemini vurguladı. Tekin, gençlere desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Din Öğretimi Genel Müdürü Ahmet İşleyen'in de katıldığı buluşmada, öğrencilerin tarihî ve kültürel geziler, seminerler, söyleşiler, sanat etkinlikleri, kitap tahlilleri, spor faaliyetleri, yarışmalar ve atölye çalışmalarına katıldığı aktarıldı.