Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, katılımcı yönetim anlayışıyla sürdürdüğü saha gezileri kapsamında Çamdibi Bölgesi'ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette Başkan Eşki, mahalle sakinlerinin talep, öneri ve sorunlarını dinleyerek Bornova'nın geleceğine dair fikir alışverişinde bulundu.
Çamdibi Atatürk Parkı'nda düzenlenen buluşmaya mahalle muhtarları, vatandaşlar ve Başkan Eşki'nin ailesi de katıldı. Samimi bir atmosferde geçen buluşmada bol bol hatıra fotoğrafı çekildi, çaylar içildi.
Başkan Eşki, Bornova'yı sokak sokak gezerek sorunları yerinde tespit ettiklerini belirterek, "Bornovamızı masa başında değil, hemşehrilerimizin arasında, sokaklarımızda yönetiyoruz. Çamdibi sakinlerimizin enerjisi ve misafirperverliği bizlere her zaman güç veriyor. Parklarımızı, sokaklarımızı daha yaşanabilir kılmak için halkımızın önerileri bizim en büyük rehberimizdir. Ortak akılla, Bornova’yı hak ettiği vizyona hep birlikte kavuşturacağız." dedi.
Yorumlar
Henüz onaylanmış yorum yok. İlk yorumu siz yazın.