1. Anasayfa
  2. Genel

Sakarya’da ‘Çark’ta hummalı temizlik

Sakarya’da ‘Çark’ta hummalı temizlik
0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Çark Deresi kenarında ve içerisinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bir yandan dere kenarında uzayan yabani otlar biçilirken diğer yandan ise dere içine atılan atık maddeler toplandı.

20 kişilik ekibin gerçekleştirdiği çalışma ile Çark Deresi adeta bayram tatiline hazır hale getirildi. Polen ve çöplerin toplandığı dere yatağı ise görünümü ile şehrin simgesine yakışır hale geldi. Akşam saatlerinde kapakların açılması ile durağan su ise yerini Sapanca Gölü’nden gelecek temiz suya bırakacak.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yağışlı mevsimin geride bırakıldığını, hava sıcaklıklarının artması ile su kaynaklarının sağlığına gösterilen özeni ileri seviyeye taşındığının altı çizilerek, “Şehrimizin sosyal ve tarihi değeri ile önemli simgesi haline gelen Çark Deresi’nde de bu kapsamda rutin temizlik çalışmalarını sürdürüyoruz” denildi.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir