1. Anasayfa
  2. Genel

Kumluca’da oyun parkı tuvaletlerine demir korkuluk tepki çekti!


0
Izopoint - Yalıtım ve Yapı Kimyasalları

Mehmet ŞENTÜRK / ANTALYA (İGFA) – Kumluca ilçesinde Karşıyaka Mahallesi’ndeki çocuk oyun parkının yanındaki umumi tuvaletlerin girişinin tamamen demir parmaklıklarla kapatılması nedeniyle tuvaletlerin kullanılamaz hale geldi.

Çevre sakinleri, uygulamanın hiçbir şekilde önceden duyurulmadığını ve kamuoyuna açıklama yapılmadığını öne sürdü.

“Parkın hemen yanında tuvalet var ama kullanmak imkânsız hale geldi” diyen bir vatandaş, özellikle çocukların acil ihtiyaçları olduğunda büyük sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

Olayla ilgili olarak Kumluca Belediyesi’nden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, uygulamanın vandalizmi önleme amacıyla mı yoksa başka bir gerekçeyle mi hayata geçirildiği merak konusu oldu.

Mahalle sakinleri, “Çocuklarımız için yapılan parkın yanına tuvalet koymak güzel bir hizmetti, şimdi ise bu hizmeti kullanılmaz hale getirdiler. Acil bir ihtiyaç için bile gidilemez durumda,” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Kumluca Belediyesi’nden konuya dair kamuoyunu bilgilendirmesi ve çözüm üretmesi bekleniyor.

Bu Yazıya Tepkiniz Ne Oldu?
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    _z_ld_m
    Üzüldüm
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
İlginizi Çekebilir

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir