Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesindeki turizm yollarına sıcak asfalt uygulayarak ulaşımı iyileştirdi.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla ulaşım yatırımlarına devam eden belediye, vatandaşların güvenli ve konforlu seyahati için turizm noktalarına erişimi kolaylaştırıyor.

Bu çerçevede, Ohtamış Şelalesi'ne giden 2.8 kilometrelik yol, sıcak asfaltla yenilendi.

Yapılan çalışma, mahallenin yol kalitesini artırırken, turizm bölgesine ulaşımı kolaylaştırarak hem bölge halkına hem de ziyaretçilere daha iyi bir hizmet sunmayı amaçlıyor.

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren bir vatandaş, daha önce hiç böyle bir asfalt görmediklerini belirterek, yolun kötü durumunun ulaşımı zorlaştırdığını ve araçlara zarar verdiğini söyledi. Vatandaşlar, yapılan hizmetten dolayı Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkürlerini iletti.