Millet Partisi Bursa Olağan İl Kurultayı, 16 Ağustos 2026 Pazar günü saat 13.00'te Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.
Millet Partisi Bursa İl Teşkilatı, Türkiye'nin kritik bir dönemden geçtiği bu süreçte gerçekleştirilecek kurultay için hazırlıklarını tamamladı. İl Başkanı Hüsamettin Akyıldız, Genel Başkan Cuma Nacar'ın önemli temaslarda bulunacağını ve gündeme dair önemli açıklamalarda yapacağını belirtti. Akyıldız, "Bu kurultay, sadece bir teşkilat toplantısı değil; Bursa'dan Türkiye'nin geleceğine yönelik güçlü bir iradenin ortaya konulacağı önemli bir buluşma olacaktır. Ülkemizin ekonomik, sosyal ve siyasi sorunlarının çözümsüz olmadığını bir kez daha dile getireceğiz. Milletimizin önünde çaresizlik değil, çözüm vardır. Türkiye'nin kaynakları, insan gücü ve potansiyeli mevcuttur. Eksik olan; doğru yönetim, ehliyet, liyakat, adalet ve millet yararını merkeze alan bir siyasi iradedir," ifadelerini kullandı.
Bursa'nın sadece ekonomik büyüklüğüyle değil, üretimi, emeği ve insanıyla Türkiye'nin geleceğinde daha güçlü bir yere sahip olması gerektiğini vurgulayan Hüsamettin Akyıldız, "Bursa, üreten bir şehir. Çalışan, alın teri döken, ihracat yapan, tarım ve sanayiyle ülkesine değer katan bir şehir. Ancak bugün Bursa insanı ürettiği kadar refahı paylaşamıyorsa, gençler geleceklerini başka şehirlerde ve ülkelerde arıyorsa, emekli geçinemiyorsa, çiftçi ürettiğinin karşılığını alamıyorsa ciddi bir yönetim problemi var demektir," dedi. Siyaseti makam ve koltuk yarışı olarak görmediklerini belirten Akyıldız, siyaset anlayışlarının millete hizmet, adalet, ehliyet, liyakat, bilim ve milli irade üzerine kurulu olduğunu söyledi. Bursa'daki çalışmalarını daha geniş kitlelere ulaştıracaklarını da ekleyen Akyıldız, şehrine ve ülkesine sevdalı, milli bilinci yüksek herkesi 16 Ağustos'taki kurultaya davet etti.
Yorumlar
Henüz onaylanmış yorum yok. İlk yorumu siz yazın.