Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "Mahallemde Şenlik Var" etkinlikleri, vatandaşları ve özellikle çocukları mahalle kültürünün samimi atmosferinde bir araya getirmeyi sürdürüyor.

Çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgi gören bu programlar, mahalle sakinleri arasındaki dayanışmayı güçlendiriyor.

Şenliklerde Animatör ve Performans Sanatçısı Serdar Yıldırım, interaktif gösterileriyle çocuklara keyifli anlar yaşattı. Zeybek ekibinin gösterisi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Şefi Hasan Başkaya'nın türküleri izleyicilerden tam not aldı. Gün boyu süren spor etkinlikleri, oyun alanları, palyaço gösterileri ve ikramlar da büyük beğeni topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ural Sevener, etkinliklerin Ağustos ayı sonuna kadar 9 farklı noktada devam edeceğini belirtti. Sevener, "Bu etkinlikler Nurlupınar'dan Akgedik'e kadar Manisa merkezdeki tüm mahallelerimizi kapsayacak. Çocuk oyunlarından geleneksel oyunlara, konserlerden ikramlara kadar sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm mahalle sakinlerimize ulaşmaya devam edeceğiz" diye konuştu.